Информации за испорака

Информации за испорака

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, за СИТЕ кои ќе ја СПОДЕЛАТ И ЛАЈКНАТ ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦАТА на Фејсбук

Продажни места

Продажни места на Дурис Cristal производите:
ДМ-дрогерие маркт, Cosmo, Зeгин, Еурофарм, Виола, Биокулт, Tesori DI Mare, Бако, Рептил

Контакт

  • 070274060
  • dusan.ristovski@duris.mk keti.popovska@duris.mk

Facebook

Duris © 2019. UKION SHOPS